Je bekijkt nu Stem op Dorpshuis Drempt met Rabo ClubSupport
  • Berichtcategorie:ondersteuning

Stem op Dorpshuis Drempt met Rabo ClubSupport

Vanaf 2 september mogen de leden van de Rabobank weer stemmen voor de actie Rabo ClubSupport 2024!
Als je lid bent van de Rabobank kun je ons dorpshuis steunen door een stem uit te brengen. Stem op Dorpshuis Drempt!

De stemperiode voor Rabo ClubSupport Stemcampagne is begonnen. Landelijk hebben meer dan 33.000 clubs zich ingeschreven, Dorpshuis Drempt is daar één van. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor het maatschappelijke bestedingsdoel.

Breng je stem uit!

Met de Rabo Clubsupport Stemcampagne bepaal jij met jouw stem welke clubs en verenigingen de Rabobank een financieel steuntje in de rug geeft. Elke stem is meer geld voor je favoriete club. Dus jouw stemt geld(t)! Je kunt jouw stem uitbrengen via de app, ben je nog geen lid? Meld je eenvoudig en gratis aan via de app en breng direct je stem uit. Maak je geen gebruik van internetbankieren? Dan ontvang je per mail een unieke code waarmee je jouw stem uit kan brengen.

Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat ze leden heeft én een deel van de winst teruggeven aan de maatschappij. Als lid mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven ondersteund worden.

Als lid van de coöperatieve Rabobank ben je ingedeeld bij de omgeving waar je woont. In de statuten is vastgelegd dat coöperatief dividend toebehoort aan het leefgebied en dat alleen leden van dat leefgebied zeggenschap hebben over de besteding van dat coöperatief dividend.

bron: rabobank.nl