Zalenverhuur

Kosten


Grote Zaal

De grote zaal is bruikbaar voor grote bijeenkomsten en tentoonstellingen. Dankzij de schuifwand is er een keuze voor wel of geen bar bij de zaal. Met bar is er tijdens feesten ruimte voor ruim 200 personen.

Kosten: op aanvraag

Kleine zaal

De kleine zaal wordt veelal gebruikt voor vergaderingen tot 25 personen. Daarnaast vinden er diverse activiteiten in plaats zoals kaarten en darten. Dankzij de beamer aan het plafond is een presentatie geven nog maar een koud kunstje. De kleine zaal is via een schuifwand verbonden met het café. Dit zorgt een flexibele invulling van de ruimte.

Kosten: op aanvraag

Gildekamer

Dorpshuis Drempt beschikt over een kleine vergaderkamer. Deze kamer kan gebruikt worden voor kleine overleggen tot 5 personen, 1-op-1 gesprekken of voor een spreekuur.

Kosten: op aanvraag

Bowling

Dorpshuis Drempt beschikt over twee bowlingbanen. Leuk voor een avondje uit met de buurt, vrienden, familie, etc. Daarnaast zijn de bowlingbanen ook beschikbaar voor kinderfeestjes. De banen beschikken over een elektrisch telsysteem met verschillende games en discolampen.

Kosten: op aanvraag

Café

Voor verjaardagen en recepties tot 60 personen kunt u gebruik maken van het café. Deze gezellig aangeklede ruimte is van alle gemakken voorzien. Er hangt een beamer en er is een goede geluidsinstallatie aanwezig.

Kosten: op aanvraag