Basisschool De Klimtoren

een stevige basis voor groei

De Klimtoren is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen de katholieke basisschool St. Willibrordus in Achter-Drempt en de openbare basisschool De Gildeschool in Voor-Drempt. De naam ‘De Klimtoren’ is zorgvuldig gekozen om de visie van de school te weerspiegelen: het bieden van een stevige basis waarop kinderen kunnen groeien.

De visie van De Klimtoren is samen te vatten in vier kernpunten: het bieden van een veilige en geborgen plek voor iedereen, ruimte voor talent, onderwijs voor de toekomst en het stimuleren van eigen leiderschap.

De school biedt een scala aan activiteiten in een rijke speel- en leeromgeving. Van muziek maken tot boekjes lezen, De Klimtoren zorgt voor een gevarieerd aanbod dat aansluit bij de behoeften van de kinderen.

Een bijzonder kenmerk van De Klimtoren is de prachtige, rustige en groene omgeving met uitzicht over de weilanden. Dit draagt bij aan de unieke sfeer van de school en biedt een rustige leeromgeving voor de leerlingen.

De directie van De Klimtoren wordt beheerd door Lionieke Konings. Zij is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor aanmeldingen of meer informatie kunt u contact opnemen met de school via telefoonnummer 0313-473004 of via e-mail op info@deklimtorendrempt.nl.