Je bekijkt nu Stijldansavond met orkest Jersey

Stijldansavond met orkest Jersey

Zaterdag 23 november is weer een stijldansavond in ons dorpshuis met livemuziek van dansorkest Jersey. Dansliefhebbers kunnen nu al toegangskaarten afhalen bij de bar.

Dansorkest Jersey was in Drempt vooral bekend van de terugkerende stijldansavonden in Zaal Pellen. Er werd destijds al gespeeld voor paren en alleenstaanden. Sinds maart 2023 traden de muzikanten al meerdere keren op in Dorpshuis Drempt en wordt het succes bij ons voortgezet.

Ook 23 november begint de avond om 20.00 uur. De toegang bedraagt 10 euro per persoon en dat is inclusief een kop koffie of thee. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van het Dorpshuis. De activiteitencommissie raadt aan er snel bij te zijn, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zo kan er voldoende plaats vrijgehouden worden om fijn te kunnen stijldansen. Dus vol is vol.

Dansorkest Jersey

Orkest Jersey bestaat uit de broers Kees en Erich van der Velden. Zij maken muziek met drums, keyboard, saxofoon en accordeon.

Jersey speelt muziek uit de jaren 60/70/80/90/zeroes, maar ook de nieuwste hits. Verder komt het Nederlandstalige en Duitstalige lied ruimschoots aan bod.